en-UShr-HR
Traži
1. lipnja 2020. ..:: Video konferencije » Realizirane videokonferencije » 1. Testna video-konferencija ::..   Prijava
 1. testna videokonferencija Zadar-Zagreb Minimiziraj

Dojmovi učenika Škole za medicinske sestre Mlinarska sa prve testne video-konferencije

Posjet Zadru on-line

 

Mlin2.jpg   Sve je započelo u ponedjeljak, 02. travnja 2007., pozivom naše nastavnice Maje Budisavljević u školsku knjižnicu. Pomislili smo da je to opet još jedna od onih dosadnih aktivnosti. Ipak nas je, premda smo odlikaši, razveselila mala digresija s nastave.
   Kad smo na stolu ugledali grickalice koje nam je pripremila ravnateljica očekivali smo neku zamku, no kad smo primjetili video-konferencijsku opremu, Polycom, uključen ekran, tek smo tada bili zbunjeni! Nismo imali pojma o čemu je sada riječ.
   Nastavnica nam je objasnila da ćemo testirati video-konferencijsku opremu, te komunicirati s učenicima iz Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar?!
   Postali smo nestrpljivi i razmišljali smo o čemu bi mogli razgovarati. No, kad je uspostavljen kontakt, kada je krenula konferencija, razgovor je sam od sebe potekao bez prestanka.
   Upoznali smo se i polagano opustili. U početku smo bili sramežljivi, ali nakon što smo ostali bez prisutstva nastavnika, ipak uz nadzor školskog koordinatora veze (našeg starijeg kolege Pavla Aleksandra Gruzinova), razgovarali smo o svemu i svačemu: o školi, društvu, izlascima, vježbama na klinikama, naravno i o curama i dečkima -  simpatijama.
   Bilo je tu razgovora i o struci, a pao je i prijedlog zajedničkog rada na nekom projektimu, ove ili slijedeće školske godine....
Mlin1.jpg   Na kraju smo zaključili da se uopće ne razlikujemo, a i kako bi - kad smo vršnjaci.
   Ekipa iz Zadra  bila je  "luuuda" i nezaboravna. Vrijeme druženja od sat i nešto, proletjelo je u hipu.

   Pojavile su se i naznake novih simpatija ( Marija - Marko, Ana -; Dino; HA, HA, HA), a bilo je i nadarenih brbljivih pojedinaca koji su olakšali tijek razgovora.
   Da rezimiramo, bilo je jako zanimljivo na neobičan način.  COOL!
   Sad jedva čekamo ponovni poziv u školsku knjižnicu.

   Hvala na druženju i puno pozdrava od ekipe mlinarskih drugorazredaša:  Ane Mustač, Suzane Relate, Snježane Jukić, Domagoja Karžije, Jurice Markovića, te autora ovih redova Marka Tarle.


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation