en-UShr-HR
Traži
4. kolovoza 2020. ..:: Video konferencije » Realizirane videokonferencije » 2017. » Šibenik-Pakrac-Bjelovar (2017.) ::..   Prijava
Video-konferencija projekta "Drevne terapije za moderne tegobe" (14. prosinca 2017. )  Video-konferencija projekta "Drevne terapije za moderne tegobe" (14. prosinca 2017. ) Minimiziraj

Video-konferencijska suradnja na projektu
„Drevne terapije za moderne tegobe“

(14. prosinca 2017.)

 

   U četvrtak, 14. prosinca 2017. godine održana je video konferencija sudionika u projektu „Drevne terapije za moderne tegobe“, a u kojem su sudjelovali učenici i mentori Medicinske škole Šibenik, Srednje škole Pakrac i Medicinske škole Bjelovar.

   Tema video konferencije bila je rad na zajedničkom projektu, a domaćin je bila Medicinska škola Šibenik s učenicama Anđelom Peran, Sarom Biluš i Larom Pešić zajedno sa svojim mentorom Hrvojem Petrovićem.
   Zajedno s učenicima Medicinske škole Bjelovar, Anom Spahijom i Magdalenom Ivanušić te učenicima Srednje škole Pakrac, Marinom Škiljić, Anamarijom Starčević i Suzanom Pritulom uz nazočnost njihovih mentora Željke Holjević i Mateja Viskovića, usaglasili smo smjernice za zajedničko djelovanje i podijelili zadatke za realizaciju projekta. Prilikom konferencije razgovarali smo o pojedinačnim temama iz polja fizikalne terapije koje će sačinjavati osovinu projekta.
 
  Rad na projektu obuhvatio je više ustanova među kojima bi izdvojili Thalassotherapiju Opatija i Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju Lipik. U prilog tome spomenuli bi posjet učenika Medicinske škole iz Šibenika Thalassotherapiji Opatija koji se ralizirao u četvrtak 07. prosinca 2017.
   Posjet je poslužio kao svojevrsni vježbeni poligon učenika koji se do tada nisu upoznali s terapijskim modalitetima važnim za kreiranje projekta čija je tema isključivo vezana uz njih.

Projektni tim Medicinske škole Šibenik


    
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation