en-UShr-HR
Traži
9. srpnja 2020. ..:: Video konferencije » Realizirane videokonferencije » 2018. » VK Šibenik-Pakrac ::..   Prijava
Video-konferencija u projektu „Balans-platforma života“ (07. prosinca 2018.)  Video-konferencija u projektu „Balans-platforma života“ (07. prosinca 2018.) Minimiziraj

Video-konferencija u projektu „Balans-platforma života“
(07. prosinca 2018.)

 
 

 
    
U petak, 7. prosinca 2018. godine održana je video konferencija sudionika u projektu „Balans-platforma života“ u kojem su sudjelovali učenici i mentori Medicinske škole, Šibenik i Srednje škole Pakrac.
   Tema video konferencije bila je rad na zajedničkom projektu, a domaćin je bila Medicinska škola Šibenik s učenicama Nikolinom Lugović i Josipom Grcić zajedno sa svojim mentorom Hrvojem Petrovićem.

   Zajedno s učenicima Srednje škole Pakrac, Anamarijom Starčević i Isabellom Havranek uz nazočnost njihovog mentora Mateja Viskovića, napravili smo osvrt na odrađene etape projekta i podijelili nove zadatke za realizaciju. Prilikom konferencije razgovarali smo i o pojedinačnim temama iz polja fizikalne terapije koje će sačinjavati osovinu projekta. Rad na projektu obuhvaća više ustanova među kojima bi izdvojili Polikliniku Body Balance u Zagrebu, Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju Lipik i Opću bolnicu Šibenik.
   U prilog tome spomenuli bi najavljeni posjet svih sudionika projekta Poliklinici Body Balance, koji bi se realizirao kroz siječanj 2019. godine. Posjet bi poslužio kao svojevrsni vježbeni poligon učenika koji se do tada nisu upoznali s terapijskim modalitetima važnim za kreiranje projekta, čija je tema isključivo vezana uz njih.

   Na kraju video konferencije učenici su dogovorili daljnju suradnju putem društvenih mreža, kreiranjem grupa na platformama Facebook-a i WhatsApp-a.

Projektni tim Medicinske škole,Šibenik


    
 Zahvaljujemo na potpori projektu „E-medica": Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation