en-UShr-HR
Traži
4. lipnja 2020. ..:: Video konferencije » Realizirane videokonferencije » 2018. » VK Novo Mesto-Pula ::..   Prijava
Videokonferencijska razmjena/predavanja „Znanje iz daljine“  (11. veljače 2019.)  Videokonferencijska razmjena/predavanja „Znanje iz daljine“ (11. veljače 2019.) Minimiziraj

Video-konferencijska predavnja „Znanje iz daljine“
(11. veljače 2019.)


 
 
    U ponedjeljak, 11. veljače 2019. učenici Medicinske škole Pula te učenici Srednje zdravstvene i kemijske škole Novo Mesto su održali dva konferencijska predavanja.

   Melani Jovanov, Patrik Benazić i Patrik Vidović iz Medicinske škole Pula su pripremili u aplikaciji Mentimeter predavanje na temu „Vježbe progresivnog opterećenja“. Predavanje je započelo u 11.30 h, trajalo je jedan školski sat te ih je slušalo 90 učenika Srednje zdravstvene i kemijske škole Novo Mesto. Učenici su putem svojih mobilnih telefona sudjelovali interaktivno u predavanju te su time premostili sve granice u prenošenju znanja.
   Nakon prvog konferencijskog predavanja Anja Splašek, Elma Huseinović i Saša Brkić iz Srednje zdravstvene i kemijske škole Novo Mesto su u 14:00 satiza Medicinsku školu Pula održale konferencijsko predavanje na temu „Vitalni znakovi“. Predavanje je također trajalo jedan nastavni sat, a održano je pomoću aplikacije Prezi. Slušalo ih je 48 učenika. Za kraj predavanja su nam učenici iz Novog Mesta u Kahoot-u pripremili odličan kviz u kojem je pobjednica bila naša kolegica nižih razreda Dora Pavletić.
   Predavanja su bila odlična i vrlo zanimljiva. Nakon predavanja u obje škole je napravljena anketa o uspješnosti predavanja kojom su se istaknule prednosti upotrebe novih tehnologija, ali i razmjene znanja među vršnjacima.


    
 Zahvaljujemo na potpori projektu „E-medica": Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation