en-UShr-HR
Traži
5. lipnja 2020. ..:: Video konferencije » Realizirane videokonferencije » 2018. » VK Split-Zagreb ::..   Prijava
Videokonferencijska razmjena u projektu „Priča kao lijek“  (18. veljače 2019.)  Videokonferencijska razmjena u projektu „Priča kao lijek“ (18. veljače 2019.) Minimiziraj

Druga video-konferencija i radionica Wordpressa u projektu „Priča kao lijek“
(18. veljače 2019.)


 
 
   U projektu „Priča kao lijek“ učenici Škole za Primalje Zagreb i Zdravstvene škole Split rade punom parom!
   Nakon video-konferencije održane u siječnju, u ponedjeljak 18. veljače održana je još jedna.

    Ovoga puta na videokonferenciji pridružila nam se i knjižničarka Škole za primalje Zagreb, profesorica Kristina Nikić, koja je za učenice uključene u projekt održala radionicu izrade web stranice u programu wordpress.
   Na radionici su učenice u parovima izrađivale svoje prve web stranice. Učenice Škole za primalje Zagreb tako su za probu izradile stranice o konjima i o slavnima dok su se učenice Zdravstvene škole Split bavile modom. Profesorica Nikić uspješno nas je vodila kroz program wordpress te smo na kraju svi bili zadovoljni učinjenim i ponosni na svoj rad.

    Možda se sad pitate kakve veze imaju konji, slavni i moda s našim projektom i zašto smo radili web stranice o tome….Dakle, stranice o tome radili smo samo za vježbu, a kad smo se uvježbali prionuli smo poslu i osmislili web stranicu projekta „Priča kao lijek“. Malo je reći da smo vrlo ponosni na krajnji rezultat i izgled naše stranice, a kako ona izgleda možete i vi pogledati na linku https://pricakaolijek1.wordpress.com.
   Na stranicu još planiramo dodati galeriju slika te završne rezultate projekta, a vi slobodno pratite kako napredujemo!

   Polako se bližimo kraju projekta te smo videokonferenciju dovršili planiranjem završne prezentacije i provedbom ankete te dogovorili još jedan virtualni susret kako bismo što bolje uvježbali našu završnu prezentaciju.

Leona Marčinko, Škola za primalje Zagreb


    
 Zahvaljujemo na potpori projektu „E-medica": Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation