en-UShr-HR
Traži
14. srpnja 2020. ..:: Video konferencije » Realizirane videokonferencije » 2018. » VK Zadar-Maruševac ::..   Prijava
Videokonferencijska razmjena u projektu „Život s Crohnovom bolesti“  (24. siječnja 2019.)  Videokonferencijska razmjena u projektu „Život s Crohnovom bolesti“ (24. siječnja 2019.) Minimiziraj

Video-konferencija razmjena u projektu „Život s Crohnovom bolesti“
(24. siječnja 2019.)


 
 
   U četvrtak, 24. siječnja 2019. u okviru projekta „Život s Crohnovom bolesti“ održali smo Skype konferenciju. Osim nas, videokonferenciji su nazočile i mentorica Sonja Šare s koordinatoricom Tanjom Serdarević iz Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar, te mentorica Sanja Premec s koordinatoricom Kornelijom Kristinom Petak iz Srednje škole u Maruševcu s pravom javnosti.

    Tijekom videokonferencije analizirali smo faze projekta te napravili osvrt na već odrađene zadatke.

   U svibnju 2018. godine povodom Svjetskog dana upalnih bolesti crijeva, održane su akcije, predavanja i skupovi na kojima smo i mi sudjelovali, a sudjelovali smo i na javnoj tribini ''Dani plavog irisa'', za prevenciju i borbu protiv raka debelog crijeva koju je organizirala Udruga ILCO iz Varaždina. Kontaktirali smo Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije o statistici oboljelih od Crohnove bolesti.
   Tijekom listopada putem anketnog upitnika proveli smo kratko istraživanje u prvim i drugim razredima smjera medicinska sestra opće njege/ medicinski tehničar opće njege, koji još nisu u doticaju sa stručnim predmetima. Nakon ispitivanja smo održali prezentaciju na temu Crohnove bolesti. Izradili smo brošure.

Dolores Brkić i Luka Čurković, Medicinska škola Ante Kuzmanića Zadar
Hana Melnjak i Matea Jovanović, Srednja škola u Maruševcu s pravom javnosti 


    
 Zahvaljujemo na potpori projektu „E-medica": Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation