en-UShr-HR
Traži
14. srpnja 2020. ..:: Video konferencije » Realizirane videokonferencije » 2018. » VK Zagreb-Beograd-Split (2018.) ::..   Prijava
Prva video-konferencijska razmjena Zagreba, Beograda i Splita  Prva video-konferencijska razmjena Zagreba, Beograda i Splita Minimiziraj

Prva video-konferencijska razmjena u projektu
„Inovativne terapije u tretmanu karcionoma“

 
 

 
   Prva razmjena učenika na projektu „Inovativne terapije u tretmanu karcionoma“ održana je 4. svibnja 2018. putem video poziva.

   U video-konferencijskoj sobi "E-medica" (Adobe Conecta) u razmjeni su sudjelovale Škola za medicinske sestre Vrapče, Škola za medicinske sestre Mlinarska (koji su došli u Vrapče) i Farmaceutsko- fizioterapeutska škola Beograd.

   Partnerska Zdravstvena škola Split zbog tehničkih problema nije sudjelovala u videopozivu te smo se s njema detalje dogovarli oko projekta putem telefonskog poziva.


    Razmjena se odvijala putem video poziva te smo se svi međusobno upoznali i detaljno objasnili koji nam je cilj projekta i kako ćemo dalje raditi.
   Sve škole su odredili otprilike datume kada će ići posjetiti Institute u svom gradu ili odjele onkologije. Također izmjenili smo kontakte kako bi se mi učenici mogli povezati i putem neke od društvenih mreža i dodatno komunicirati ako dođe do nekih nejasnoća. Svaka škola nakon određenog posjeta napisat će izvješće o posjeti kako bi mogli sakupljati informacije i da svi međusobno znamo kako i što tko radi.
   Razgovarali smo o idućoj razmjeni koja bi trebala biti u rujnu u Beogradu u okviru veće razmjene projekata E-medice Farmeceutsko- fizioterapeutske i zubotehničke škole Beograd.

   Također cijeli razgovor možete pogledati na sljedećem linku https://connect.carnet.hr/p2fwpth3qy2.

Margareta Bakonji i Karla Anić,  Škola za medicinske sestre Vrapče

    
 Zahvaljujemo na potpori projektu „E-medica": Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation