en-UShr-HR
Traži
6. lipnja 2020. ..:: Video konferencije » Realizirane videokonferencije » 2019.-2020. » 54 VK Čk-Si-NM ::..   Prijava
Prva razmjena u projektu „Pokreni se – promijeni se“ (27. rujna 2019.)  Prva razmjena u projektu „Pokreni se – promijeni se“ (27. rujna 2019.) Minimiziraj

Prva video-konferencija u projektu „Pokreni se – promijeni se“
(27. rujna 2019.

 
 
 
   U petak, 27. rujna 2019., u 11 sati, održali smo prvu razmjena učenika pomoću
Skypea, a u okviru projekta „Pokreni se – promijeni se“. Sudjelovali su učenici Srednje škole Čakovec, učenice Srednje škole Maruševec i učenice zdravstvene i kemijske škole Novo mesto. Uz učenike u razmjeni sudjelovali su voditelji škola suradnica i koordinatori škola sudionica.
   Srednja škola Čakovec je nositelj projekta stoga su učenici uz pomoć voditeljice projekta, nastavnice Nikoline Zaplatić Degač iznijeli plan rada na projektu.

   Škole sudionice su dale svoje prijedloge i dogovorili smo podjelu zadataka. Dogovoreno je da će projekt sadržavati više oblika prikaza kao što su skeč, PPT prezentacije i video. Učenici su osnovali online grupu u kojoj će razmjenjivati prikupljene podatke.

    Zbog više oblika prikaza i kompleksnosti dogovorili smo datum naše slijedeće razmjene. Slijedeću razmjenu učenici su predvidjeli sredinom mjeseca listopada.


    
 Zahvaljujemo na potpori projektu „E-medica": Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation