en-UShr-HR
Traži
6. lipnja 2020. ..:: Video konferencije » Realizirane videokonferencije » 2019.-2020. » 55 VK Pakrac ::..   Prijava
Prva razmjena (video-konferencijska) u projektu „Smijeh je lijek“ (03. listopada 2019.)  Prva razmjena (video-konferencijska) u projektu „Smijeh je lijek“ (03. listopada 2019.) Minimiziraj

Prva video-konferencijska razmjena na projektu „Smijeh je lijek“.
(03. listopada 2019.)  U četvrtak, 03.listopada 2019. održana je prva videokonferencija našeg tima u projektu „Smijeh je lijek“. U realizaciji su sudjelovali učenici iz Srednje škole Pakrac, Pomorske škole Zadar i Medicinske škole Sremska Mitrovica, a telefonski su nam se pridružili učenici Srednje stručne škole „Miloš Crnjanski“ iz Kikinde.

   Sastanak je bio u vezi zajedničkog projekta kojem su glavni ciljevi osvijestiti koliko je smijeh koristan za organizam i za naš imunološki sustav, saznati metode kojima možemo izmamiti osmjeh na lice, otkriti kako smijeh potiče pozitivan način razmišljanja i stvara nadu. Djeluje kao distraktor na organizam. Sudjelovali su učenici Marija Šapić i Alen Rendula pod vodstvom mentora Ivana Vučetića iz Srednje škole Pakrac, Mina Vuletić i Nikola Savić pod vodstvom mentora Branislava Vuletića iz Medicinske škole Sremska Mitrovica, Lovre Bajlo i Marin Jurlina pod vodstvom mentorice Ružice Znaor iz Pomorske škole Zadar i Minja Petrov i Andrea Dokić pod vodstvom mentorice Ljiljane Radišić iz Srednje stručne škole „Miloš Crnjansku“ Kikinda.
   Razmijenili smo ideje vezane uz naš projekt "Smijeh je lijek". Ukratko smo utvrdili zadatke i što bismo željeli pripremiti te smo se podijelili. Zadaci uključuju razne oblike i medije- video, anketa, istraživanja, prezentacije.
   Naknadno ćemo se dogovoriti o mogućoj razmjeni učenika, sukladno financijama.
   Na kraju video konferencije učenici su dogovorili daljnju suradnju putem društvenih mreža, kreiranjem grupa na platformama Facebook-a i WhatsApp-a.

Alen Rendula


    
 Zahvaljujemo na potpori projektu „E-medica": Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation