en-UShr-HR
Traži
6. lipnja 2020. ..:: Video konferencije » Realizirane videokonferencije » 2019.-2020. » 56 VK Pakrac-Kikinda ::..   Prijava
Prva razmjena (video-konferencijska) u projektu „Život nisu puzzle“ (04. listopada 2019.)  Prva razmjena (video-konferencijska) u projektu „Život nisu puzzle“ (04. listopada 2019.) Minimiziraj

Prva video-konferencijska razmjena na projektu „Život nisu puzzle“
(04. listopada 2019.)  U petak, 04. listopada 2019. je održana prva videokonferencija sudionika u projektu „Život nisu puzzle“ između Srednje škole Pakrac i Srednje stručne škole „Miloš Crnjanski“ Kikinda.

   Tema je bila rad na zajedničkom projektu. Sudjelovali su učenici Andrea Dokić i Tijana Karić pod vodstvom mentorice Vanje Injac iz Srednje stručne škole „Miloš Crnjanski“ Kikinda i učenici Marija Šapić, Alen Rendula, Sandra Kozić i Josip Dupor pod vodstvom mentorice Ane Tidlačko.
   Upoznali smo se s idejom projekta "Život nisu puzzle". Zadaci našeg projekta su: definirati stres i stresore, osvijestiti vlastite emocije i situacije koje ih uzrokuju, naučiti tehnike pravilnog suočavanja sa stresom i naučiti tehnike pravilnog disanja kao način ublažavanja stresa. Zaključili smo kako bi bilo najbolje podijeliti zadatke među tri škole uključene u projekt: Srednja stručna škola Kikinda, Pomorska škola Zadar i Srednja škola Pakrac.
   Predloženo je da se napravi anketa kako društvene mreže stresno utječu na mlade, što će smisliti i provesti učenice iz Srednje škole Kikinda te video o stresu koji prosječan čovjek doživi u jednom danu, a snimit će ga učenici Srednje škole Pakrac. Dogovorit ćemo sljedeću videokonferenciju u kojoj će sudjelovati sve tri škole te fizičku razmjenu, ukoliko bude financijski moguće.
   Na kraju video konferencije učenici su dogovorili daljnju suradnju putem društvenih mreža, kreiranjem grupa na platformama Facebook-a i WhatsApp-a.

Marija Šapić    


    
 Zahvaljujemo na potpori projektu „E-medica": Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation