en-UShr-HR
Traži
6. lipnja 2020. ..:: Video konferencije » Realizirane videokonferencije » 2019.-2020. » 63 VK Split ::..   Prijava
Video-konferencijska razmjena u projektu „Važnost EQ u radu zdravstvenih djelatnika“ (30. rujna 2019.)  Video-konferencijska razmjena u projektu „Važnost EQ u radu zdravstvenih djelatnika“ (30. rujna 2019.) Minimiziraj


Video-konferencijska projektu „Važnost EQ u radu zdravstvenih djelatnika“
(30. rujna 2019.)

    U ponedjeljak 30. rujna 2019. godine održana je video konferencija učenika i mentora, koji rade na projektu „Važnost EQ u radu zdravstvenih djelatnika“.

   Sudionici video konferencije bili su učenici i mentori iz Zdravstvene škole Split, Medicinske škole Šibenik, Škole za primalje Zagreb i Medicinske škole Osijek.
Tema video konferencije bila je rad na zajedničkom projektu.
   Tijekom video konferencije razgovarali smo o emocionalnoj inteligenciji, učenici su međusobno razmjenjivali ideje i razmišljanja vezana za temu projekta. Dogovorili smo daljnje korake koje ćemo poduzeti vezano za rad na projektu i pitanja za zajedničke upitnike koje ćemo provoditi u matičnim školama i zdravstvenim ustanovama među učenicima i zdravstvenim djelatnicima. Tema emocija, ugodnih i neugodnih, zaintrigirala je sve sudionike.
   Dogovoreni su termini za realizaciju zadataka i idući susret putem video konferencije s ciljem analize zajedničkih dobivenih rezultata kao i zajednička radionica na temu unapređenja vlastite emocionalne pismenosti.
   Video konferencija je protekla u radnoj atmosferi usmjeravajući se na dogovor oko zadataka bitnih za projekt. Učenici su međusobno razmijenili iskustvo rada na projektu, razgovarali i predlagali mnoge nove ideje.
   Na videokonferenciji su sudjelovali učenici: Ana Zorica, Tonia Bartulović, Nada Đukić, Leona Marčinko, Sara Mihinica, Stella Novak, Ana Cikuš, Noemy Živičnjak, Karmen Lajcak, Ante Gašperov, Tea Franjković. Mentori: Lorina Miše, Milena Logozar, Martina Tot, Željka Turčinov.

Ana Zorica, Tonia Bartulović
Mentor: Lorina Miše
Zdravstvena škola Split
 


    
 Zahvaljujemo na potpori projektu „E-medica": Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation