en-UShr-HR
Traži
6. lipnja 2020. ..:: Video konferencije » Realizirane videokonferencije » 2019.-2020. » 68 VK Bjelovar-ST-Sesvete ::..   Prijava
Druga video-konferencijska u projektu „Tko su i kako danas žive naši anđeli“ (22.siječnja 2020.)  Druga video-konferencijska u projektu „Tko su i kako danas žive naši anđeli“ (22.siječnja 2020.) Minimiziraj

 
Druga video-konferencija projekta „Tko su i kako danas žive naši anđeli“
(22. siječnja 2020.)  
  U utorak 22. siječnja 2020. godine održana je druga WhatsApp video-konferencija učenika i mentora koji rade na Projektu.
   U periodu od prve video-konferencije, rujna 2019. godine do siječnja 2020. godine učenici Luka Bosanac, Ema Lovak, Maja Marija Radoš, Ivana Lozić, Gabrijel Lukić, Ivona Babić i Duje Peričić iz škola sudionica u Projektu: Medicinske škole Bjelovar, Zdravstvene škole Split i Gimnazije Sesvete kontinuirano su nastavili suradnju i međusobnu komunikaciju. Koristili smo sve prednosti suvremenih komunikacijskih alata i društvenih mreža, platforme Facebook-a, WhatsApp-a, Adoba Connect-a i Sype-a, te zajedno osmislili, analizirali i izradili anketni upitnik. Pretraživali smo ciljnu populaciju ne samo u našim gradovima, nego i šire, tamo gdje smo procijenili da u populaciji ima interesa za naš Projekt. Razradili smo metode i oblike provođenja anketnog upitnika i uspješno u planiranom roku anketirali uzorak. Za poteškoće i nedoumice koje su nam se pojavile tijekom rada, a nismo ih uspjeli sami riješiti, niti pronaći rješenja u dostupnoj literaturi, obratili smo se našim mentorima i uz pomoć njihovih smjernica i uputastva riješili poteškoće. Tijekom ovog susreta izrazili smo zadovoljstvo uspješno odrađenim etapama Projekta. Dogovorili smo i podijelili sljedeće zadatke s ciljem izrade baze podataka, obrade i analize rezultata te usuglasili konačnu izradu prezentacije kako bi što kvalitetnije i zornije prikazali rezultate našeg Projekta na 13. Smotri “ Dani E- medika 2020“. Komunikaciju ćemo nastaviti po dosadasnjem planu.
Voditeljica Projekta Mira Talaja, s mentorima suradnicima na Projektu, Tinom Jelić Balta i Suzanom Pešorda pratile su i analizirale tijek provedbe projekta. Projekt je na zadovoljstvo svih ušao u završnu fazu.
   Svi smo vrijedno radili, a iz međusobnih svjedočanjstva učenika o novim spoznaja tijekom komunikacije sa ispitanicima, saznali smo da je bilo i suza radosnica s jedne i druge strane, zbog uspjeha, ali i onih drugih zbog ponovnog proživljavanja stresnih događanja s ratom zahvaćenih područja.
Složili smo se da su svi naši ispitanici bili susretljivi, pohvalili našu temu i angažman. Mi smo im zahvalili na njihovoj nesebičnoj ljubavi i interesu da svoja profesionalna i osobna iskustva rada u izvanrednim okolnostima Domovinskog rata, podijele s nama i tako prenesu mlađim generacijama medicinskih sestara i tehničara.
   Vjerujemo da će se zbog pokazanog interesa i iskazane želje naših učenika i ispitanika, opsežnosti i aktualnosti teme Projekt nastaviti i dalje.
   Odabrali smo službeni logo i odabrali radova
   Veselio se zajedničkom druženju i izmjeni iskustava u Tuheljskim toplicama početkom travnja 2020. godine.

Izviješće priredili:    
Ivona Babić i Duje Peričić
Zdravstvena škola Split  


    
 Zahvaljujemo na potpori projektu „E-medica": Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation