en-UShr-HR
Traži
14. srpnja 2020. ..:: Video konferencije » Realizirane videokonferencije » Državna matura - 04. ožujka 2008. ::..   Prijava
 Nacionalni ispiti i Državna matura - 04. ožujka, 2008 Minimiziraj

Video konferencija zdravstvenih škola Dubrovnika, Rijeke, Splita, Zagreba i Zadra.

Nacionalni ispiti i državna matura
u središtu interesa vicematuranata

      Želimir Janjić, državni tajnik Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta, te Goran Sirovatka, ravnatelj Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja, u utorak, 04. ožujka, 2008., su-djelovali su u video konferenciji zdravstvenih škola Dubrovnika, Rijeke, Splita, Zagreba (Mlinarska) i Zadra, a koja je za cilj imala što kvalitetnije informiranja učenika četverogodišnjih strukovnih, zdravstvenih škola o trenu-tno najaktualnijoj temi vicematuranata: nacionalnim ispitima i državnoj maturi.

   Medicinska škola Ante Kuzmanića Zadar organizirala je i moderirala ovu video konferenciju na kojoj su predstavnici učenika trećih razreda iz navedenih pet zdravstvenih škola mogli dobiti najkompetentnije odgovore na brojna pitanja vezana uz skore nacionalne ispite, a još više uz državne mature koje ih očekuju slijedeće školske godine.

   Brojna pitanja predstavnika vicematuranata iz svih škola ukazalo je kako su učenici još uvijek nedovoljno informirani o ovim temama i koliko je još nedoumica o ciljevima i realizaciji. Iz pitanja učenika i odgovora gospodina Janjića i gospodina Sirovatke moglo se naslutiti koliko je još potrebno toga odraditi do državne mature kako bi ona kvalitetno zaživjela među učenicima četverogodišnjih strukovnih škola.


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation