en-UShr-HR
Traži
3. lipnja 2020. ..:: Video konferencije » Realizirane videokonferencije » HPV virus, 27. veljače 2009. - SPLIT ::..   Prijava
 Predavanje o HPV virusu - dr. Deni Karelović Minimiziraj

Zdravstvena škola  u Splitu je ugostila 27. veljače 2009. Denia Karelovića doc.dr.sc., spec. ginekologije i opstetricije. Željeli smo upoznati najnovija saznanja  o virusu HPV-a i načinima liječenja od jednog od vodećih stručnjaka na ovom području u novoj velikoj video konferenciji naših medicinskih,  zdravstvenih škola.


Tema: Genitalne infekcije humanim papiloma virusima

- humani papiloma virusi
- CA cerviksa
- dijagnostika
- liječenje
- prevencija (cijepljenje)

Kako je tema jako aktualna i posebno zanimljiva mladima, pažljivo smo pratili najnovije informacije, savjete i upute, a slijedila su i mnoga pitanja kako učenika tako i nastavnika, odnosno liječnika.

Posebna pažnja mladih djevojaka, ali i mladića, usmjerena je na postupak i mogućnost cijepljenja. Učenice su još jednom upoznati sa projektom  Ministarstva zdravstva -  besplatno cijepljenje mladih  djevojaka prije stupanja u spolne odnose, kako bi se zaštitile cijele generacije mladih.


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation