en-UShr-HR
Traži
6. lipnja 2020. ..:: Video konferencije » Realizirane videokonferencije » Megaconference Jr. 2013. ::..   Prijava
 Najava Megaconference Jr. 2013. Minimiziraj

Kao što smo vgeć najavljivali i ove godine, u četvrtak, 02. svibnja 2013., održat će se 10. godišnja globalna video konferencija za škole diljem svijeta, Megaconference Jr. 2013.

Pridružite se

10-toj obljetnici Megaconference Jr.

 

   Već dugi niz godina nekoliko naših škole sudjeluju u međunarodnim video konferencijama, a posebno na Megaconference Jr., koja ove godine slavi svojih 10 godina postojanja.
   Nezaboravna iskustva učeničkih priprema i dvanaestosatnih druženja sa učenicima diljem svijeta, prezentiranja škole, grada i Hrvatske, ali upoznavanje gradova i zemlja sa svih kontinenata čini ovu video konferenciju posebnom. S toga, budite i vi dio ovog događaja kako bi proslavili deset uzbudljiva godina učeničkih sudjelovanja i suradnji u globalnim razmjenama i upoznajte svijest kroz video konferencije.
   Do 01. ožujka 2013. godine prijavite se i vi na Megaconference Jr. (
www.megaconferencejr.org) i 02. svibnja 2013., od 11:00 sati, pa do kada želite, sudjelujte u ovom nezaboravnom druženju sa učenicima iz cijelog svijeta.
   Ukoliko želite sudjelovati, a nemate adekvatnu video konferencijsku opremu na raspolaganju su vam dvije opcije:
    - 
korištenjem alata koje će nam CARNet osigurati u narednim danima,
    - rezervacijom TCR dvorane u vašem gradu, a putem službenih stranica CARNeta (
http://www.carnet.hr/videokonferencije/rezervacije)

Megaconference Jr. slavi svoju 10. godinu postojanja kao međunarodni program osmišljen kako bi učenike osnovnih i srednjih škola diljem svijeta povezao i dao im priliku komunicirati, surađivati i pridonositi međusobnom druženju i učenju u stvarnom vremenu, kroz video konferencijske tehnologije. Megaconference Jr. je otvoren za sve školske uzraste (učenika u dobi od 5-23 godine). Njima se učenici potiču na učenje kroz planiranje, pripremu prezentacija iz svih obrazovnih područja i osobno sudjelovanje, a tek uz potporu svojih nastavnika.

Poziv za dostavu projektnih prijedloga
   Ove godine, u čast 10-te godina obljetnice Megaconference Jr., vraća se izvornom obliku video konferencija sa najraznovrsnijim temama koje predlažu sami učenici i škole! Prezentacije bi trebale trajati oko 20-25 minuta, a sa ciljem poticanja interaktivnosti i povezivanja globalnih partnerstva. Svaka ideja, tema vaših učenika je dobrodošla! Budite kreativni i pošaljite zajedničke prijedloge iz vaše škole ili prikaz nekog vašeg projekta koji može zainteresirati i druge škole diljem svijeta
Rok za prijavu teme (prezentacije) je do 01. ožujka 2013.

Registracije škola za Megaconference Jr. 2013 su otvorene
    Ne propustite ovu uzbudljivu avanturu, priliku da
02. svibnja 2013. od 06:00 do 19:00 EDT (UTC -4), a po našemu vremenu od 11:00 sat dalje, interaktivno upoznate učenike iz cijelog svijeta, da naši učenici uče jedni od drugih na uzbudljiv i njima svojstven način.

Kako se registrirati
   Posjetite službene stranice Megaconference Jr.:
http://www.megaconferencejr.org i kliknite na "Registracija" u gornjem izborniku. To je sve što treba učiniti - nema posebnih prijava niti verifikacija - jednostavno, zar ne?!

Ukoliko želite održati vlastitu prezentaciju:
   Na stranicama:
http://www.megaconferencejr.org kliknite na "Proposal Form" u gornjem izborniku. Ispunite tražene podatke i kliknite "Submit". Vaš prijedlog će biti pregledan i bit ćete obaviješteni najkasnije do 08. ožujka 2013.

Kako biti "pasivni" sudionik Megaconference Jr. (putem interneta):
    Ako samo žele uživo pratiti Megaconference Jr. 2013. putem webstream ne trebate se posebno nregistrirati, jednostavno će te se preko službenih stranica priključiti na internetske stranice live stream. Detalji o tome kako pogledati live stream biti će objavljen na web stranici  Megaconference Jr.:
http://www.megaconferencejr.org  02. svibnja 2013.

Kronološka najava:
    - Poziva za podnošenje projektnih prijedloga - 07. siječanj 2013.
    - Kraj podnošenja projektnih prijedloga - 01. ožujka 2013.
    - Zatvaranje registracije - 22. ožujak 2013.
    - Obavijest o prihvaćanju prijedloga - 08. ožujka 2013.
    - Testiranje video konferencijske opreme i linkova - siječanj do travnja 2013.
    - Megaconference Jr. 10 godišnjica događaji - 02. svibnja 2013.


  
 Zahvaljujemo za potporu projektu E-medica: Minimiziraj

  
© 2020 e-medica. Podržano od CARNet (www.carnet.hr) i CITUS d.o.o. (www.citus.hr)   Uvjeti uporabe  Izjava o privatnosti
DotNetNuke® is copyright 2002-2020 by DotNetNuke Corporation